Aktivera ditt lymfsystem - dränera kroppen på överflödig vätska

 

Genom att aktivera lymfsystemet dränerar du kroppen på vätska och onödiga slaggprodukter. LYMFPROMENAD är ett alldeles Nytt Träningskoncept och har uppfunnits av oss som även utbildar och Certifierar andra Kursledare för att själva kunna  hålla sina egna Lymfpromenader. Vill du gå en egen Online kurs i Lymfpromenad? Då ska du besöka hemsidan: Lymfpromenad.se och lära dig mer.

Här kommer mer information att finnas om Lymfpromenad. Ring gärna eller skriv ett mail till info@ergonomica.se om du vill delta i Lymfpromenad.

Under våren kommer vi även att hålla Fysiska Kurser i Lymfpromenad den första kursen startar nu på Torsdag 2/3 kl 17:30-19:00 på Strandvägen 63b. Registrera ditt intresse genom att maila till info@ergonomica.se  då får du även en länk med ett inspelat Webbinar.

Om du dsedan bestämmer dig för att köpa Kurs i Lymfproemnad Onlie eller Fysisk får du en generös aktuell Rabattkod (den i videno gäller inte ) som ger dig 500kr i Nyöppningserbjudande. Koden gäller för köp inom 24tim efter att du fått den. Alltså vårens Rabatterade pris är nu 2990kr och med den specifika Eabattkoden blir det 2490kr och den är tillfällig nu under Nyöppningstiden.

Nu på lördag 4/3 kl 10:30-12:00 kommer vi att ha ett GRATIS informationsmöte om Lymfpromenader och om våra behandlingar på Strandvägen 63b. Du får även prova på paraffinbad och fika. Anmäl dig gärna innan så att vi vet hur många som kommer. Liknande informationsträffar kommer att hållas under Söndagar under hela Mars månad.

Följ även gärna Facebook sidan ERGONOMICA – Health & Rehab som uppdateras ofta med nyttig information.